Articles and databases

Find an article

Find a database

Finnish articles and journals

Betoni

Betoni on betonirakentamisen ammattilehti. Lehtiarkistossa on saatavissa lehden artikkelit numerosta 4/2004 lähtien. 

Kiinteistöposti

Kiinteistöposti on taloyhtiö- ja kiinteistöalan ammattilehti. Lehti on luettavissa Issuu-palvelussa numerosta 1/2011 lähtien.

Projektiuutiset

Projektiuutisten näköislehdet ovat luettavissa numerosta 5/2011 lähtien. 

Rakennuslehti

Rakennuslehti keskittyy rakennusalan ajankohtaisiin asioihin. Rakennuslehti on luettavissa näköislehtenä numerosta 1/2014 lähtien.

Rakennustekniikka

Rakennustekniikka-lehdessä julkaistaan asiantuntijaartikkeleita rakennus- ja kiinteistöalan uusista ilmiöistä. Näköislehtenä Rakennustekniikkaa on julkaistu numerosta 4/2014 lähtien.    

Rakenteiden Mekaniikka

Rakenteiden Mekaniikan aiheina ovat kiinteiden ja virtaavien aineiden teoreettinen, laskennallinen ja kokeellinen mekaniikka sekä näihin liittyvä matematiikka. Lehden kaikki artikkelit vuodesta 1968 ovat luettavissa verkkosivuilla.     

RY - Rakennettu Ympäristö

Ammattilehti Rakennettu Ympäristö keskittyy käytännön kaavoitus-, rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelutyöhön sekä rakentamisen lainsäädäntöön ja hallintoon liittyviin ajankohtaisiin asioihin. Arkistossa on luettavissa artikkeleita vuodesta 2006 lähtien.   

Teräsrakennelehti

Lehti käsittelee mm. arkkitehtuuria, rakennustekniikkaa ja konepajatekniikkaa. Verkossa ovat luettavissa lehdet, jotka ovat ilmestyneet yli vuosi sitten.

 

Finnish article databases

Finnish Article Search
Searches ARTO, Elektra and Talentum magazines simultaneously